Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2007 13:33

Зарплатня Тимощука може стати найбільшою в російському чемпіонаті

 

Газета "Твой день" стверджує, що капітан донецького "Шахтаря" Анатолій Тимощук, 27 років, узгодив умови власного контракту з санкт-петербурзьким "Зенітом".

- В середу Тимощук зустрічався з президентом клубу Сергієм Фурсенко та обговорював з ним умови особистого контракту. Босс запропонував футболісту рекордну за російськими мірками зарплатню - 4 мільйона доларів, давши на роздуми час до кінця тижня, - інформують джерела "Твоего дня".

Якщо Тимощук прийме пропозицію "Зеніту", то в такому разі він стане найбільш оплачуваним гравцем не тільки "Зеніту", а й усього чемпіонату Росії. За цим показником обжене "зенітівця" Андрія Аршавіна, який отримує 3,5 мільйонів доларів на рік.

Поки Тимощук думає, керівники клубів спробують домовитися про суму відступних за футболіста. Ринат Ахметов просить 12 мільйонів євро за свого капітана. "Зеніт" же дає на три мільйона менше.

В "Зеніті" вважають, що жодний клуб у Європі не дасть за Тимощука більше. Ці слова є близькими до правди, адже найреальнішу пропозицію влітку "Шахтарю" зробив голландський "Фейеноорд". Він був готовий придбати Тимощука за 6 мільйонів євро, виплачуючи по 2 мільйони протягом трьох років.

Кандидатура Тимощука стала розглядатися в Пітері після того, як московське "Динамо" відмовилося продавати Дениса Колодіна за 4 мільйони євро.

Тимощук, що грає за "Шахтар" вже десятий сезон, заявив, що хоче покинути Донецьк та спробувати сили в одному з європейських чемпіонатів. Минулого літа Анатолій вів активні переговори з декількома відомими клубами, такими як шотландський "Селтік", італійська "Рома", вже згаданий "Фейеноорд".

Джерела football.ua підтверджують той факт, що керівництво "Зеніту" готове запропонувати українцю таку зарплатню.

Зараз ви читаєте новину «Зарплатня Тимощука може стати найбільшою в російському чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути