четвер, 12 квітня 2012 18:52

Запорізьким хуліганами загрожує позбавлення волі до чотирьох років

Запорізьким хуліганами загрожує позбавлення волі до чотирьох років
Запорізька міліція затримала вісьмох хуліганів ФОТО: shakhtar.com

Запорізька міліція прокоментувала епізод, що відбулися 11 квітня після матчу "Металург" - "Шахтар", коли каменями були закидані автобуси з уболівальниками донецького клубу.

Після закінчення футбольного матчу вболівальників команди "Шахтар" провели до своїх автобусів і, у супроводі патрулів ДПС і "Беркута", колоною попрямували до виїзду із Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У дівчинки порізане обличчя, у чоловіка - рука" - вболівальників "Шахтаря" закидали камінням у Запоріжжі

На перехресті вулиці Богдана Хмельницького та проспекту Металургів, колона зупинилася на червоне світло світлофора. Місцеві вболівальники, які в цей час перебували на зупинці громадського транспорту "Пр. Металургів", кинули в бік автобусів камені. Були розбиті одне бічне і одне заднє вікно в двох автобусах. В результаті інциденту за медичною допомогою ніхто не звертався.

Відразу після здійснення зазначеного правопорушення, патрульними нарядами, задіяними для охорони громадського порядку, всі правопорушники кількістю 8 чоловік були затримані і доставлені до Ленінського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України

Зараз вирішується питання про притягнення їх до кримінальної відповідальності за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 296 Кримінального Кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб). Як відомо, санкція статті передбачає відповідальність аж до позбавлення волі на строк до 4 років.

Зараз ви читаєте новину «Запорізьким хуліганами загрожує позбавлення волі до чотирьох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути