понеділок, 09 квітня 2012 18:22

"Від Сьоміна почув стільки мату, ще й у присутності дітей, що оторопів" - Міхел

"Від Сьоміна почув стільки мату, ще й у присутності дітей, що оторопів" - Міхел
Наставник "Динамо" не соромився міцних виразів. Фото: reuters.com

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін дозволив собі дуже некоректні висловлювання в підтрибунному приміщенні відразу після видалення під час поєдинку 26-го туру Чемпіонату України з донецьким "Шахтарем".

Про це повідомив керівник департаменту спортивних змагань донецького клубу Любош Міхел.

"Я зустрів головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна і, звичайно, привітався з ним. У відповідь почув такий набір матірних виразів упереміж з якимись незрозумілими погрозами, що просто оторопів", - сказав словак, який раніше був суддею ФІФА.

Міхел зазначив, що раніше ніколи не стикався з подібною поведінкою.

ВІДЕО: Вакс показав Гармашу другу жовту картку за неспортивну поведінку

"У мене за спиною велика кар'єра футбольного судді, доводилося бувати в різних ситуаціях, але нічого подібного зустрічати до цих пір не доводилося. Я завжди з повагою ставився до Сьоміна як до тренера і вважав його культурною людиною. Тим дивовижніше була його брудна лайка, що в принципі не допустимо, а вже тим більше в присутності дітей. У "зоні гравців" знаходилися дівчатка і хлопчики, які виводять футболістів на поле на початку матчу, діти футболістів. Для них футбол - це чудове явище. І тут такий удар від літньої і заслуженої людини. Як після цього говорити з цими дітьми про принципи fair play в футболі? Розумію, що є загострення пристрастей, переживання, але свої емоції треба контролювати", - зазначив він.

Варто відзначити, що раніше помічник наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу Олександр Спиридон також заявив, що Сьомін дозволив собі неприємні висловлювання на їхню адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє з "Ворсклою" без Ідейе, Сьоміна і Гармаша

"Я був кращої думки про Сьоміна. Але він був відверто неправий, адже Гармаш був вилучений у справі. Я не очікував, що він назве нас людьми неправильної орієнтації і образить наших матерів", - сказав представник донецького клубу.

Нагадаємо, в суботу, 7 квітня, в 26-му турі Чемпіонату України "Шахтар" на своєму полі обіграв "Динамо" з рахунком 2:0.

Поєдинок запам'ятався неоднозначним вилученням півзахисника киян Дениса Гармаша. Відразу після матчу наставник киян у зв'язку з цим різко розкритикував бригаду арбітрів на чолі з Юрієм Ваксом.

Зараз ви читаєте новину «"Від Сьоміна почув стільки мату, ще й у присутності дітей, що оторопів" - Міхел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути