Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2012 13:10

Вакс показав Гармашу другу жовту картку за неспортивну поведінку

Вакс показав Гармашу другу жовту картку за неспортивну поведінку
Вакс вилучив Гармаша з поля наприкінці першого тайму ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" Юрій Вакс другу жовту картку Денису Гармашу в своєму рапорті обґрунтував так: "за неспортивну поведінку". Про це повідомляє "Сегодня | Спорт".

При цьому у роз'ясненні рефері, що саме мається на увазі під "неспортивною поведінкою", Вакс вказав "перешкода відновленню гри".

Ймовірно, суддя просив Гармаша залишити поле, через найближчу лицьову лінію, тоді як Денис побіг до бічної. І такі його дії можна було трактувати, як затягування часу, тобто - "перешкода відновленню гри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матч повністю зіпсував суддя, він був заангажованим" - Сьомін

Нагадаємо, раніше екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов заявив, що: "Якщо напроти другої жовтої картки Гармаша стоїть запис "за неспортивну поведінку", то вона цілком обґрунтована.

Тільки в тому випадку, якщо арбітр просив футболіста швидше залишити межі поля, а півзахисник "Динамо" демонстративно біг уздовж лінії воріт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучення Гармаша і Сьоміна: "Шахтар" переміг "Динамо"

Асистент головного тренера "Шахтаря" Олександр Спиридон, як і наставник "Динамо" Юрій Сьомін, був вилучений наприкінці першого тайму.

"Я вважав Сьоміна дуже інтелігентним і вихованим тренером. Я дивуюся ... Він зовсім не правий. Гармаша вилучили по ділу. І називати нас людьми неправильної орієнтації, ще й образивши наших матерів, - це не робить честі ні одному тренеру," - заявив після матчу Олександр Спиридон.


Зараз ви читаєте новину «Вакс показав Гармашу другу жовту картку за неспортивну поведінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути