понеділок, 09 квітня 2012 09:10

"Вакс отримав від "Шахтаря" хабар" - ВО "Свобода"

"Вакс отримав від "Шахтаря" хабар" - ВО "Свобода"
Ігор Мірошниченко: "Ахметов зіпсував свято футболу". Фото: telekritika.ua

Відомий спортивний журналіст Ігор Мірошниченко на своїй сторінці в Facebook прокоментував скандальну гру 26-го туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

"Уже давно намагаюся взяти собі за правило не обговорювати суддівство в матчах, проте український футбол без цього процесу, схоже, втрачає сенс. Уже сам факт, що після матчу "Шахтар"-"Динамо"ніхто не обговорює гру, а лише одіозні вчинки судді Вакса - яскрава характеристика того, що на результат поєдинку істотно вплинули "нефутбольні" фактори.

Вилучення Гармаша за другу жовту картку викликало повне нерозуміння у всіх, навіть у донецьких коментаторів ТРК Футбол, які навчені вигороджувати "Шахтар" у будь-яких делікатних ситуаціях. Те що сталося в сьогоднішньому матчі, на мій погляд є цілеспрямованою провокацією з боку П'ятова, який просто підготував Ваксу привід залишити суперника в меншості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" отримав психологічну перевагу у боротьбі за чемпіонство

У цьому матчі не можна говорити про помилки арбітра. Мала місце саме упередженість на користь донецької команди, яка проявлялася не лише під час вилучення Гармаша, але і в епізоді з першою жовтою карткою для Дениса, показаної ні за що, і в епізодах з непризначенням в ворота "Шахтаря" пенальті, коли під час кутового донецькі гравці відверто валили в своєму штрафному і Бетао, і декількох інших гравців "Динамо".

Упевнений, що Вакс взяв хабар за свої дії, а "Шахтар" здійснив до гри інформаційну атаку на нього, щоб прикрити майбутній злочин. Отже, Ахметов зіпсував українським уболівальникам свято футболу і в черговий раз дискредитував українську Прем'єр-лігу. Кому потрібен чемпіонат, в якому мало того, що у ряду клубів є один власник, грають договорняки, так ще й суддів купують?".

Нагадаємо, Ігор Мірошниченко - ще й молодий політик - активіст ВО "Свобода".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" в 26 турі на "Донбас Арені" обіграв київське "Динамо" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Вакс отримав від "Шахтаря" хабар" - ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути