вівторок, 10 квітня 2012 10:57

"Навряд чи Ахметов отримав задоволення від такої перемоги" - Суркіс

"Навряд чи Ахметов отримав задоволення від такої перемоги" - Суркіс
Ігор Суркіс не буде оскаржувати результат матчу з "Шахтарем". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов, найімовірніше, не отримав задоволення від такої скандальної перемоги свого клубу в грі з "Динамо".

Таку думку висловив президент столичного клубу Ігор Суркіс, повідомляє "Чемпіон" з посиланням на sport-express.ua.

"Мені здається, задоволення від такої перемоги мій донецький колега Рінат Ахметов не отримав. Зустрічалися найсильніші команди країни, одна з яких могла ще більше відірватися від конкурента, а інша - відновити рівновагу і зробити цілком реальною перспективу проведення "золотого" матчу", - сказав він.

"Донбас-Арена" виявилася заповненою, встановивши рекорд відвідуваності, - зауважте, не на поєдинку Ліги чемпіонів з "Барселоною", а на грі з "Динамо", що свідчить про величезний інтерес публіки. Вболівальники "Шахтаря" хотіли отримати задоволення від гарної гри, але чи припав їм до душі результат, досягнутий таким недвозначним чином? "-каже президент "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакс показав Гармашу другу жовту картку за неспортивну поведінку

Разом з тим він зазначив, що "Динамо" не буде оскаржувати результат матчу.

"Якщо мова про те, щоб оскаржити результат матчу, то це виключено. Адже, будь такі протести можливі, команди не погоджувалися б із наслідками кожної другої гри, а то і кожної першої", - сказав він.

"Можу зрозуміти нашого головного тренера: він давав інтерв'ю на емоціях, які після такої насиченої подіями гри ще не вщухли. А я навмисно узяв паузу, не даючи жодних коментарів по гарячих слідах: хотілося послухати думки фахівців, із холодною головою переглянути відео неоднозначних епізодів", - продовжи президент "Динамо".

"Коментувати суддівство як і раніше не схильний - принаймні до того часу, поки свою позицію щодо події не висловить синьйор Колліна. У нашій країні немає людини з більш авторитетною думкою в цій області",- каже Ігор Суркіс.

Нагадаємо, минулої суботи "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 2:0 і наздогнав киян в турнірній таблиці. В кінці першого тайму арбітр вилучив гравця киян Дениса Гармаша, показавши друге попередження.

Зараз ви читаєте новину «"Навряд чи Ахметов отримав задоволення від такої перемоги" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути