субота, 07 квітня 2007 20:16

Запоріжський "Металург" переміг "Зорю" на класі

Як відомо, буквально напередодні гри у Запоріжжі президент "Зорі" Валерій Шпічка склав свої повноваження і новим господарем клубу став Валерій Букаєв. Останній пообіцяв, що "Зоря" стане новою командою, з новою грою, за яку не буде соромно перед вболівальниками. Судячи з матчу проти "Металурга, розпочинати пошуки цієї гри луганчанам доведеться у першій лізі.

Господарі поля повністю переграли свого опонента, який майже не думав про атакуючі дії, зосередившись за захисті власних воріт. Але вже на 13-й хвилині оборона дала тріщину - після подачі третього поспіль кутового, відзначився Перишіч.

Надалі футболісти "Металурга" створили достатню кількість голевих моментів, але в одних випадках гостей виручив Никітін, а в інших запоріжанам забракло влучності. А на 77-й хвилині і голкіпер "Зорі" вже був безсилий допомогти своїй команді, але Квіркелія з одинадцятиметрової позначки влучив у стійку.

"Металург" З - "Зоря" - 1:0 (1:0)

7 квітня. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена".

Суддя: Сергій Задіран (Дніпропетровськ).

"Металург" З: Глущенко, Челядинський, Перишіч, Квіркелія, Масєв, Тигорєв, Кашевський, Годін (Степаненко, 78), Любарський, Силюк (Смирнов, 89), Кабанов (Модебадзе, 62).

Головний тренер Сергій Ященко.

"Зоря": Никитін, Яксманицький, Бунєвчевич, Д. Воробей, Луценко, Дуніч, Онищенко, Платонов, Голоперов, Піщур, Попович (Ібанда, 64).

Головний тренер Олександр Косевич.

Гол: Перишіч (13).

На 77-й хвилині Квіркелія не реалізував пенальті (штанга).

Попередження: Годін (31), Голоперов (36).

Зараз ви читаєте новину «Запоріжський "Металург" переміг "Зорю" на класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути