понеділок, 28 липня 2014 00:23

"Завдання зараз - донести до легіонерів, що потрібно допомогти Україні в непростий час" - Ребров

"Завдання зараз - донести до легіонерів, що потрібно допомогти Україні в непростий час" - Ребров
Фото: shakhtar.com

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров дав оцінку стартовій грі своєї команди проти полтавської "Ворскли", яка завершилася мінімальною перемогою киян.

"Хочу висловити співчуття "Ворсклі" в зв'язку з трагічною загибеллю президента клубу Олега Бабаєва. Пішла людина, яка багато зробила для цього клубу. Та й просто хороша людина. Я вдячний футболістам "Ворскли" за те, що вони вийшли на цю гру. Уявляю їхній стан... Але, тим не менш, виглядали вони сьогодні гідно. Що стосується матчу, вийшла важка гра. По-перше, було достатньо жарко, по-друге, "Ворскла", як зазвичай, добре і щільно оборонялася. Ми забили м'яча, але на жаль, не зуміли розвинути наш успіх, хоча моменти для цього мали. Через це гра вийшла нервовою", - сказав Сергій Станіславович.

"Динамо" проти "Ворскли" невиразно зіграло в атаці.

"На жаль, Мбокані травмований, і у нас залишився єдиний форвард - Кравець. Проте, нічого страшного, моменти створювалися. Артем - кваліфікований форвард, виконав великий обсяг роботи, переможний м'яч забитий не без його участі. Ярмоленко почав у запасі? Він занедужав перед грою. Підійшов до мене і чесно сказав, що не зможе вийти з перших хвилин. Після передматчевої розминки Андрій висловив готовність вийти хвилин на двадцять. Ярмоленко - важливий гравець, але я завжди говорив, що якщо хтось випаде з гри, виконавцю має бути заміна", - зазначив Сергій Ребров.

Ряд гравців не змогли пройти з командою повноцінні збори. У тому числі - через участь на бразильському мундіалі.

"Тремулінас з нами на зборах, по суті, взагалі не тренувався, через наслідки травми працював індивідуально. Але показав високий рівень професіоналізму. Йому не потрібно особливо небудь говорити, він сам знає, що треба робити. Ленс і Велозу повернулися досить пізно, обом доведеться непросто. Мігель сьогодні вийшов на заміну, і ви бачили, що він поки що не в належних кондиціях. Будемо сподіватися, що він їх якомога швидше набере. Що ж до Ленса, то він повинен прилетіти в Київ до кінця сьогоднішнього дня", - сказав наставник "Динамо".

На трансферному ринку клуб активності зараз не проявляє.

"Мене всі позиції не влаштовують! Потрібно посилення по всіх лініях. Але ви самі розумієте, ми зараз живемо в такий час, що не кожен футболіст захоче сюди їхати. Наше завдання зараз - утримати тих легіонерів, які у нас є, донести до них, що є контракт, який потрібно виконувати, що потрібно залишатися професіоналами і, нарешті, просто допомогти нашій країні в непростий для неї час", - підкреслив Сергій Станіславович.

Зараз ви читаєте новину «"Завдання зараз - донести до легіонерів, що потрібно допомогти Україні в непростий час" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути