четвер, 02 жовтня 2008 14:02

За Срною слідкували скаути трьох європейських грандів

За Срною слідкували скаути трьох європейських грандів

26-річний футболіст донецького "Шахтаря" Даріо Срна вважається одним з найкращих футболістів в Європі, які грають на правому фланзі. Тому перехід у великий клуб - це всього лише питання часу, а сам Срна - вже на цьому шляху.

Футболіст збірної Хорватії Даріо Срна з липня 2003 року виступає за український топ-клуб донецький "Шахтар". Будучи агресивним, впертимгравцем, а також капітаном "Шахтаря", Срна - один з найкращих в даний момент футболістів на своїй позиції правого вінгера.

Тому не повинно бути сюрпризом те, що на вчорашній грі з каталонською "Барселоною" були присутні скаути відразу декількох європейських суперклубів.

Контракт "Шахтаря" з Даріо Срною, який вже провів 61 гру за свою національну збірну, розрахований до літа 2011 року. Клуб не горить бажанням розлучатися з одним зі своїх лідерів, але за значну суму може відпустити футболіста.

Представники мадридські клубів "Атлетіко" і "Реалу", а також "Ліверпуля" спостерігали за вчорашньою грою Даріо Срни. Давно вже полюють за хорватом і "Баварія" з "Ювентусом". Але сам футболіст зберігає спокій:

"Я щасливий в Донецьку, у мене є можливість грати в Лізі чемпіонів. У мене з клубом довгостроковий контракт, але все-таки мені хотілося б пограти в одній з європейських топ-ліг, це моя головна мета.

Раніше у мене були контакти з двома європейськими клубами, але це було минулого літа. Кращий футбол зараз в Англії, але чемпіонати в Іспанії, Італії і Германії теж нічого", наводить слова Срни видання 4-4-2.com.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «За Срною слідкували скаути трьох європейських грандів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути