неділя, 22 лютого 2009 15:15

ВВС поставила Аршавіну "відмінно" за дебют

ВВС поставила Аршавіну "відмінно" за дебют

Нападаючий "Арсеналу" Андрій Аршавін визнаний найкращим гравцем матчу 26-го туру чемпіонату Англії проти "Сандерленда" (0:0) за версією ВВС. Оцінка росіянина склала - 8,41.

Відзначимо, що цей матч став дебютним для форварда у складі "канонірів". Він провів на полі 63 хвилини, при цьому двічі небезпечно бив по воротах, відзначає Sports.ru.

Сам Аршавін зізнався, що не вважає себе найкращим гравцем цієї зустрічі."Ми грали вдома перед своїми уболівальниками. Зрозуміло, що хотіли перемогти, старалися і прикладали всі зусилля для того, щоб забити, але фортуна відвернулася. Воротар "Сандерленда" зіграв дуже добре: йому вдалося взяти складні м"ячі, у тому числі і після мого удару", - сказав Аршавін в інтерв"ю Спорт-Вікенд.

"Гості намагалися, насамперед, не пропустити, а не забити. Грати проти команди, у якої десять чоловік стоять на підступах до свого штрафного майданчика, складно. Саме так "Сандерленд" і діяв, сподіваючись на контратаки. Часом, щоправда, суперник володів м"ячем, непогано комбінував. Словом, гарні гравці в цій команді теж є", - відзначив він.

"Те, що мене визнали найкращим гравцем сьогоднішнього матчу, для мене новина. Особисто я назвав би найкращим Галласа або Ван Персі. Просто до мене зараз більше уваги прикуто з боку преси, але не думаю, що я був найкращим", - зізнався Андрій.

Зараз ви читаєте новину «ВВС поставила Аршавіну "відмінно" за дебют». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути