Ексклюзиви
субота, 21 лютого 2009 10:51

"Арсенал" ідеально підходить Аршавіну" - Андрій Воронін

"Арсенал" ідеально підходить Аршавіну" - Андрій Воронін
Український нападник "Ліверпуля" Андрій Воронін, який цього сезону на правах арендувати грає за берлінську "Герту", розповів про свій дебют в Англії та висловив думку, що саме в лондонському "Арсеналі" экс-зенітовець Андрій Аршавін має гарні шанси досягти успіху.

"Перший матч в Англії зіграв на виїзді проти "Тулузи" у відбірковому раунді Ліги чемпіонів. Мені вдалося забити гол ударом здалеку, і ми виграли 1:0. Мене привітали партнери, потім були позитивні відгуки у пресі. Звичайно, приємно забити за "Ліверпуль", тим більше у першій же офіційній грі.

Приємно забити за "Ліверпуль" у першій ж офіційній грі.

Хвилювання перед матчем не відчував - емоційно був у такому ж стані, як і перед іншими іграми. І так само налаштовувався на боротьбу. Можливо, позначилося те, що за плечима у мене вже був великий досвід. Я взагалі, коли виходжу на поле, ніякого дискомфорту не відчуваю і ні про що, окрім гри не думаю.

А зараз про Аршавіна.

Його добре знають як футболіста, який вдало зіграв на європейському чемпіонаті. "Арсенал", напевно, єдина в Англії команда, яка по стилю гри йому дуже підходить. В інших англійських клубах футбол помітно відрізняється від того, який демонструють "каноніри".

У багатьох британських командах гравці часто б"ють через усе поле, і інколи можна півматчу простояти без м"яча. А "Арсенал" веде гру за допомогою точних пасів, багато володіє м"ячем. Це саме той футбол, який знайомий Аршавіну по "Зеніту" і який йому дуже подобається", - цитує Вороніна "Спорт-Экспресс".

Спорт-Экспресс, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" ідеально підходить Аршавіну" - Андрій Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути