Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 16:55

Аршавін провокує бунт в "Арсеналі"

Аршавін провокує бунт в "Арсеналі"

Газеті "Жизнь как она есть" стало відомо, що велика зарплата нападаючого збірної Росії Андрія Аршавіна в лондонському "Арсеналі" викликала справжній шквал обурення серед його нових одноклубників.

Футболісти, які представляють провідні національні команди світу, обурені тим, що новачок "канонірів" отримує гонорари, які в рази перевищують їхні ставки.

- Нам стало відомо, що в "Арсеналі" назріває серйозний бунт, - розповів газеті член одного з фанатських угрупувань "канонірів". - До приїзду Аршавіна в Англію Арсен Венгер запевняв гравців, що особливе ставлення вони можуть заслужити стабільною грою на високому рівні. Проте у випадку з Аршавіним боси "Арсеналу" на це уваги не звернули і буквально озолотили російського легіонера

Арсен Венгер відверто розповів, як йшли справи з гонорарами в "Арсеналі" до появи в команді Аршавіна.

- Більше всіх в клубі отримував я, - зізнався французький тренер. - Так було тому, що я приносив клубу стабільний дохід. А для гравців була встановлена певна стеля зарплат, яку вони не могли перевершити.Такі були мої принципи.

Гроші в Англії - заборонена тема

Стає ясно, наскільки важливий був Шава для англійців, якщо керівництво клубу зрадило своїм принципам.

За інформацією видання, одним з перших з вимогою переглянути контракт до наставника клубу звернувся капітан команди Сеск Фабрегас. 21-річний іспанський вундеркінд, який виріс в "Арсеналі" в справжнього лідера клубу і національної збірної, вважає, що заслуговує явно більшого. І чому цього не зробити, якщо клуб готовий платити по сім мільйонів євро в рік новачкові, який ще нічого не зробив для команди. До речі, в 120 іграх за "канонірів" в чемпіонаті Англії Фабрегас провів тринадцять голів і зробив п"ятдесят гольових передач.

Свого капітана підтримає і один з найцінніших форвардів прем"єр-ліги- тоголезець Еммануель Адебайор, який в 99 матчах чемпіонату Англії поповнював гольову скарбничку "гармашів" 44 рази, віддавши при цьому 15 гольових передач.

До них приєднаються голландець ван Персі разом з чехом Томашем Росіцкі. 25-річний Робін зараз один з найкращих на Туманному альбіоні за системою "гол плюс пас", а 28-річний Томаш є основною ланкою півзахисту Венгера.

- З Аршавіним виходить дуже педантична ситуація, - пояснив нам агент Росіцкі його брат Іржі. - Гроші в Англії - заборонена тема, тому зачіпати її ніхто не любить. Але я знаю, що футболістам не сподобається те, що відбувається...

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Аршавін провокує бунт в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути