Ексклюзиви
понеділок, 09 лютого 2009 14:16

Дебют Аршавіна в "Арсеналі" знову відкладається

Автор: sobaka.ru
  Аршавін
Аршавін
Скільки часу вже пройшло з моменту придбання Аршавіна? Тиждень. І за цей час ще ніхто не бачив Андрія у грі... Невже Венгер так боїться, що новачок не виправдає його довіру?!

Форвард збірної Росії Андрій Аршавін не зможе дебютувати в "Арсеналі" у матчі, коли буде переграватися четвертий раунд Кубка Англії проти "Кардіфф Сіті". Матч відбудеться на домашній арені лондонців "Емірейтс Стедіум" у наступний понеділок - 16 лютого. Як пояснює офіційний сайт "канонірів", екс-зенітовець не має права брати участь у повторній кубковій зустрічі, оскільки не був футболістом "Арсеналу", коли команда Арсена Венгера проводила з "Кардіфф Сіті" першу гру.

У неділю, 25 січня, лондонці у гостях завершили матч нульовою нічиєю. Перехід Аршавіна з "Зеніту" був оформлений тільки в останній день роботи зимового трансферного вікна - 2 лютого. Однак, якщо "канонірам" вдасться пройти в п"ятий раунд, то проти "Бернлі" росіянин вже зіграє.

Нагадаємо, що напередодні форвард був включений до заявки лондонців на дербі з "Тоттенхемом" у рамках чемпіонату, проте на заміну не вийшов. Наступний поєдинок у прем"єр-лізі підопічні Венгера після паузи на міжнародні матчі проведуть тільки 21 лютого - на своєму полі проти "Сандерленда".

"Gazeta.ua", "Sport-express.ru"

Зараз ви читаєте новину «Дебют Аршавіна в "Арсеналі" знову відкладається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути