субота, 07 лютого 2009 22:20

"Арсенал" вже заробив на Аршавіні 7 тисяч фунтів

"Арсенал" вже заробив на Аршавіні 7 тисяч фунтів
Андрій Аршавін, якого придбали на цьому тижні, вже повернув до казни "Арсенала" більше 7 тисяч фунтів стерлінгів - на таку суму вболівальники "канонірів" закачали на свої мобільні телефонні заставки із зображенням півзахисника. Співробітники офіційного сайту одного з найстаріших англійських клубів ведуть таку статистику.

Зараз, через великий галас із трансфером, Андрій дуже популярний у Англії. Зображення Аршавіна доступно для скачування одразу у трьох варіантах.

Вартість скачування кожного з них на мобільний телефон - 3 фунти стерлінгів. Усього за такою послугою за перші три дні звернулися 2.376 чоловік і цей результат потрапляє до десятки кращих.

Наступний рейтинг популярності буде оприлюднений через тиждень.

Як раніше писала gazeta.uа, нападник збірної Росії підписав контракті з лондонським клубом 2 лютого - в останній день зимової дозаявочной кампанії. 3 лютого перехід Аршавіна з "Зеніту" до "Арсеналу" офіційно підтвердила англійська футбольна Прем"єр-ліга.

В "Арсеналі" росіянин виступатиме під 23-м номером. У чемпіонаті Англії команда Аршавіна займає п"яте місце, набравши 43 очки в 24 матчах. Від "Челсі" та "Астон Вілли", які ділять третє-четверте місце, "Арсенал" відстає на п"ять очок, а від лідера чемпіонату "Манчестер Юнайтед" - на десять.

dynamomania.com

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" вже заробив на Аршавіні 7 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути