Ексклюзиви
вівторок, 03 лютого 2009 00:18

Андрій Аршавін вимагає поміняти йому футболку з 13-м номером на 23-ій

  Новий гравець англійського Арсенала
Новий гравець англійського Арсенала
Нападник "Зеніту" Андрій Аршавін вважає, що його трансфер в "Арсенал" здійсниться.

"Думаю, так. Переговори підходять до завершення, подробиці завтра. Зараз можу сказати тільки одне — якщо гратиму в "Арсеналі", то лише під номером 23", – відповів Аршавін на питання про те, чи відбудеться його перехід в "Арсенал", в інтерв"ю офіційному сайту ФК "Зеніт".

Нагадаємо, сьогодні "Sky Sports" стверджував, що "Арсенал" вручив Аршавіну футболку з номером 13.

Представники англійської Прем"єр-ліги заявили, що документи, які офіційно зроблять Андрія Аршавіна гравцем лондонського "Арсеналу", будуть готові сьогодні, 3 лютого.

Усі документи по трансферу Аршавіна знаходяться зараз у Прем"єр-лізі, чиї представники займуться оформленням переходу російського форварда в англійський клуб, - повідомляє "livesport.ru".

Головний тренер "Арсеналу" француз Арсен Венгер підтвердив інформацію про перехід Андрія Аршавіна.

"З 3 лютого Аршавін гравець "Арсенала" - Арсен Венгер.

За його словами, "Арсенал" найближчим часом офіційно оголосить про перехід. "Сьогодні ввечері ми зробимо офіційне оголошення. Так, оголошення буде позитивним. Так, операція відбулася", — цитує наставника "Sky Sports".

За інформацією того ж джерела, керівники "Арсеналу" відправили до Футбольної асоціації всі документи для реєстрації операції. Асоціація підтвердила їх отримання.

На офіційному сайті "Арсеналу" повідомлення про перехід Аршавіна поки немає, а сайт "Зеніту" тимчасово не працює.


Довідка від "Gazeta.ua":

Контракт Аршавіна розрахований до 2012 року. Сума операції склала 12 млн. фунтів стерлінгів (13,3 млн. євро). Як уточнює агентство, в суму трансферу входять бонуси за певний виступ футболіста.

Таким чином, "Зеніт" опустив планку першої пропозиції, яка, нагадаємо, складало 20 млн.


Довідка від "Wikipedia":

Андрій Сергійович Арша́він (29 травня 1981, Ленінград) — російський футболіст, майстер спорту Росії (2008). Грає на позиціях другого нападаючого, плеймейкера та атакуючого півзахисника. Один із основних гравців національної команди Росії.

У 2008 році після Чемпіонату Європи 2008 року потрапив до символічної збірну Європи за версією УЄФА, а 2 грудня, в результаті голосування на визначення кращого гравця 2008 року та вручення нагороди Золотий М"яч за версією журналу "France Football", зайняв 6-е місце, що є кращим результатом для російського футболіста після розпаду СРСР. Неодноразово визнавався кращим футболістом Росії в різних опитуваннях. Згідно опитуваннями Лєвада-центр, займає 18-е місце в списку Топ-100 еліти Росії.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Андрій Аршавін вимагає поміняти йому футболку з 13-м номером на 23-ій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути