Ексклюзиви
неділя, 08 лютого 2009 18:13

"Тоттенхем" і "Арсенал" зіграли в суху, а Аршавін відсидівся на лаві запасних

"Тоттенхем" і "Арсенал" зіграли в суху, а Аршавін відсидівся на лаві запасних
Центральний матч 24-го туру англійської прем"єр-ліги, в якому зійшлися лондонські "Тоттенхем" та "Арсенал", завершився нульовою нічиєю.

Зустріч проходила у напруженій боротьбі, проте найнебезпечніші моменти команди змогли створити лише в компенсований час. Варто відзначити, що з 37-ої хвилини "каноніри" грали в меншині, оскільки Еммануель Ебуе отримав дві жовті картки за розмови з арбітром Майклом Діном.

Не дивлячись на чисельну перевагу, "Тоттенхем" виглядав не краще за "Арсенал", у "шпор" не виходила гра в атаці. Проте, саме підопічні Гарі Реднаппа мали найреальніший шанс вирвати перемогу, але Лука Модріч на четвертій компенсованій хвилині не реалізував вихід один на один.

Підопічні Гарі Реднаппа мали найреальніший шанс вирвати перемогу.

Росіянин Роман Павлюченко, який вийшов у стартовому складі "Тоттенхема" зіграв непереконливо і на 64-ій хвилині був замінений на Даррена Бента. Пік активності Павлюченка припав на самий початок другого тайму, коли Роман двічі бив по м"ячу, але обидва рази дуже неточно, а ще один раз "запоров" поганим пасом атаку, яка могла привести до дуже небезпечного моменту.

Що стосується нападника "Арсеналу" та збірної Росії Андрія Аршавіна, то він був включений до заявки команди, але на поле так і не з"явився, просидівши весь матч на лаві запасних.

Після цієї гри "Арсенал" набрав 44 очки і на п"ять балів відстає від права виступати в Лізі чемпіонів четвертого місця, яке поки займає лондонський "Челсі". "Тоттенхем" з 25 очками розташувався на 15-ій строчці.

livesport.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" і "Арсенал" зіграли в суху, а Аршавін відсидівся на лаві запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути