четвер, 31 липня 2008 13:03

Воронін вийшов у стартовому складі проти "Вільяреала"

Англійський "Ліверпуль" провів ще один контрольний матч, цього разу зыгравши із співвітчизниками головного тренера - "Вільяреалом". Нове придбання, Роббі Кін, вийшов в основі разом з Вороніним. Також на полі в стартовому складі вийшов француз Нгог - ще один недавно куплений форвард. Фернандо Торресу дали зіграти близько 20 хвилин.

Згідно офіційного сайту "Ліверпуля", і у Кіна, і у Вороніна були свої шанси. У Роббі був хороший момент в середині тайму, але він пробив вище з меж штрафної.

В цілому гра була не дуже багата подіями. Ось і голів іспанські уболівальники не дочекалися. Зате помилувалися на своїх улюбленців у складі "Ліверпуля" - Рейна, Арбелоа і Торрес під овації вийшли в кінці гри.

"Вільяреал" - "Ліверпуль" - 0:0

"Вільяреал": Лопес, Хаві Вента, Годін, Прадо, Анхель, Кани, Эгурен, Ібагаза, Едмілсон, Пірес, Ллоренте.

"Ліверпуль": Кавальєрі (Рейна 81), Дарбі (Фіннан 46, Арбелоа 71), Хююпяя (Аггер 46), Шкртел (Каррагер 46), Доссена (Інсуа 46), Воронін (Пеннант 46), Джеррард (Спірінг 46), Плессі (Алонсо 71), Бенаюн (Пачеко 46), Нгог (Немет 46, Торрес 71), Кін (Куйт 46).

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Воронін вийшов у стартовому складі проти "Вільяреала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути