неділя, 21 листопада 2021 09:08

Власники "Манчестер Юнайтед" ухвалили рішення про відставку Сульшера

Власники "Манчестер Юнайтед" ухвалили рішення про відставку Сульшера
Сульшер попрощається з командою. Фото: Reuters

За підсумками екстреного засідання правління англійського "Манчестер Юнайтед" було ухвалено рішення про розлучення з головним тренером 48-річним норвезьким фахівцем Уле-Гуннаром Сульшером. Про це повідомляє The Times.

Сім'я Глейзерівв скликала екстрені збори ради директорів у режимі відеоконференції під час другої половини матчу, і в рамках переговорів, які розпочалися вчора близько 19:00 за місцевим часом, директору клубу, що управляє, було доручено провести переговори з Сульшером про розірвання контракту.

Вважається, що виплата вихідної допомоги для тренера обійдеться "Юнайтед" приблизно € 9 млн, щоб достроково припинити його 3-річний контракт, який норвежець підписав у серпні. Однак передбачається, що, можливо, сторони домовляться лише про виплату компенсації у вигляді заробітної плати за один сезон.

Зазначається, що офіційним особам клубу також наказали прискорити спроби переконати екс-тренера мадридського "Реала" Зінедіна Зідана очолити команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Роналду боїться збірну України

Напередодні, 20 листопада, "Манчестер Юнайтед" розгромно програв "Вотфорду" (1:4). За "шершнів" забили Кінг, Сарр, Педро та Денніс. За манчестерський клуб відзначився Ван де Бек.

Зараз ви читаєте новину «Власники "Манчестер Юнайтед" ухвалили рішення про відставку Сульшера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути