понеділок, 18 вересня 2017 15:53

"Віце-президент ПТУ": яскраві фото перемоги "Динамо" над "Олімпіком"
28

Колишній президент ФФУ Анатолій Коньков
Фото: Ірина Козюпа
“Динамо” обіграло “Олімпік” у матчі прем'єр-ліги — 2:1
“Динамо” обіграло “Олімпік” у матчі прем'єр-ліги — 2:1
“Динамо” обіграло “Олімпік” у матчі прем'єр-ліги — 2:1
“Динамо” обіграло “Олімпік” у матчі прем'єр-ліги — 2:1

Київське "Динамо" обіграло донецький "Олімпік" з рахунком 2:1. У паралельному матчі "Шахтар" втратив очки в зустрічі з одеським "Чорноморцем" - 0:0. За підсумками 9-го туру прем'єр-ліги кияни вийшли на перше місце.

"Усі команди в Україні агресивні. Добре, що "Олімпік" не закривався всією командою на своїй половині поля. Вони намагалися грати у футбол. Це також пішло нам на користь.

Нам потрібно і далі концентруватися на власній грі і результатах, а не дивитися на "Шахтар" або інших суперників. У нас є мета, і щоб її досягти, нам необхідно вигравати кожен матч", - сказав після матчу захисник "Динамо" Тамаш Кадар.

Зустріч "Динамо" та "Олімпіка" пройшла у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського. Донецька команда цього сезону проводить домашні матчі на цій арені.

Подивитися матч як звичайний глядач прийшов колишній президент ФФУ Анатолій Коньков. Усього на матчі були присутні 10 642 глядачя.

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук, який пропускав матч з "Олімпіком" через перебір жовтих карток, дивився гру безпосередньо біля поля. Відволікався лише на прохання фанатів про автограф і селфі.

Ультрас "Динамо" присвятили два свої банери віце-президенту ФФУ Вадиму Костюченку. Функціонер став фігурантом справи про підроблений диплом. Видання SportArena опублікувало матеріали справи 2014 року проти Костюченка.

Прокуратура тоді перевіряла справжність його диплому Київського політехнічного інституту, але не знайшла порушень. Справу закрили.

Банери "Віце-президент ПТУ" і "Костюченко, купи диплом" провисіли весь матч. Також ультрас "Динамо" відзначилися яскравим піро-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич обійняв жінку-арбітра під час матчу "Динамо"

У наступному турі УПЛ "Шахтар" на виїзді зіграє проти "Зірки", а "Динамо" вдома прийме "Верес". Обидва матчі пройдуть 23 вересня, у суботу.

Зараз ви читаєте новину «"Віце-президент ПТУ": яскраві фото перемоги "Динамо" над "Олімпіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути