понеділок, 18 вересня 2017 15:25

Обійми та картини: футболіст "Динамо" розповів про фанатську любов

Автор: Динамомания
  Тамаш Кадар
Тамаш Кадар
Захисник "Динамо" Тамаш Кадар прокоментував нещодавній подарунок від українських фанатів. Отримав власний портрет.

"Прояв прихильності фанатів важливий для мене, адже, якщо я подобаюсь прихильникам, це значить, що я справляюсь добре. Фанати важливі для футболістів, якщо їх не буде не буде гарної гри, ми не зможемо насолодитися грою без них. Особливо це стосується маленьких дітей, які мріють, це піде їм на користь. Картина, яку мені подарували, дуже реалістична. Навіть краще вийшов, ніж у житті. Прихильники проявляють увагу. За той час, що я живу у Києві часто отримую від прихильників картини, коли грав у Познані, мене багато обіймали, цілували, це речі, які не можеш забути. Картину залишив на базі, де я тренуюсь. Не відвіз її до дому, тому що рідко буваю", - говорить Кадар Gazeta.ua після матчу проти донецького "Олімпіка" (2:1).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст "Динамо" Тамаш Кадар відзначив красу українок

На початку місяця футболіст забив дебютний гол за рідну збірну Угорщини. За словами Тамаша, до таких моментів він з самого початку кар'єри ставиться прагматично і без ілюзій.

Автор: Ірина Козюпа
  Тамаш Кадар
Тамаш Кадар
"Я не мрійник. Авжеж, маю мету, але вона не полягає лише у тому, щоб забити гол. Я граю у національній збірній регулярно. Цього року була моя 40-а гра. У дитинстві не мріяв про такий момент, тому що займався гандболом. Радий, що зміг зіграти на користь національної збірної, тим більше, що у неї був непростий рік, - говорить Кадар і не розділяє ідеалізації ЗМІ Кріштіану Роналду, з яким зустрівся на полі під час гри за збірну Угорщини, - Я не думаю, що треба робити з когось Бога. Авжеж, він гарний гравець, але, коли футболісти на полі, вони рівні".

Раніше Тамаш Кадар відзначив красу українок.

"У Києві багато прекрасних дівчат. Для мене немає стандартів краси. Іноді люди бачать тільки зовнішнє, а для мене важливіше внутрішнє. Але не хочу говорити на цю тему. Я футболіст, тому зупинимося на цьому".

Зараз ви читаєте новину «Обійми та картини: футболіст "Динамо" розповів про фанатську любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути