Ексклюзиви
пʼятниця, 25 серпня 2017 14:10

Футболіст "Динамо" Тамаш Кадар відзначив красу українок

Футболіст "Динамо" Тамаш Кадар відзначив красу українок
Тамаш Кадар Фото: Телеграф

6 вересня назвуть ім'я переможниці конкурсу Міс Україна-2017. Про те, що в Україні живуть одні з найвродливіших дівчат відомо давно. Захисник "Динамо" з Угорщини Тамаш Кадар відзначив красу українок.

"У Києві багато прекрасних дівчат. Для мене немає стандартів краси. Іноді люди бачать тільки зовнішнє, а для мене важливіше внутрішнє. Але не хочу говорити на цю тему. Я футболіст, тому зупинимося на цьому", - говорить Gazeta.ua Тамаш Кадар.

На запитання, чи не хотів би взяти приклад зі свого колеги, футболіста Андрія П'ятова, який нещодавно був одним з членів журі в конкурсі Міс Україна-Всесвіт, динамівець відповів наступне:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки в відвертих нарядах пройшлися по червоній доріжці Міс Україна Всесвіт-2017

"У мене немає бажання бути членом журі, не хочу закохатися", - сказав з посмішкою Кадар.

Футболіст віддає перевагу спокійному відпочинку і гучно не відзначає перемоги своєї команди, як вчорашній тріумф Динамо над Марітіму.

"Всередині все щасливі, але ми не можемо розслаблятися. Попереду багато ігор, які ми повинні виграти. Будемо відзначати, якщо виграємо Лігу Європи або український Чемпіонат. Ми посміхаємося після гри, тому що налаштовані оптимістично - це головне. Якщо є можливість, я їжджу додому , але зараз багато ігор і весь свій вільний час я проводжу в Києві. Відновлююся між матчами, тому що це більш важливо для мене, ніж подорожувати по країні або веселитися. У мене є улюблені місця в Києві, є друзі, тому все прекрасно ", - підсумував футболіст.

Динамо обіграло Марітіму з рахунком 3: 1. Автори голів: Денис Гармаш, Микола Морозюк і Дерліс Гонсалес.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Динамо" Тамаш Кадар відзначив красу українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути