понеділок, 14 січня 2008 18:25

Верспаковскіс провів відпустку в С"єрра-Леоне

Гравець київського "Динамо" Маріс Верспаковскіс, який в оренді захищає  кольори сплітського "Хайдука", провів свою відпустку в екзотичній Сьєрра-Леоне. Цікавий факт полягає ще і в тому, що 12 днів про Маріса ніхто нічого не чув.

"Єдиним мінусом такого відпочинку було те, що мобільний зв"язок там не ловить взагалі, а до Європи подзвонити - дуже велика проблема. Я лише двічі розмовляв з своєю сім"єю", - заявив латвієць пресі.

Відпочивати до Африки нападаючий їздив зі своїм приятелем-земляком, який займається торгівлею діамантами. На місці вони найняли спеціального провідника, який знайомив їх зі всією красою Сьєрра-Леоне. Крім того, туристів попереджали про небезпеку, яка може їх чекати - в країні вже п"ять років йде громадянська війна.

"На щастя жодних проблем подібного характеру не було. Нас відвезли в спеціальне місце для туристів, яке дуже добре охороняється. Зате ми їздили на сафарі кілька разів. Я бачив диких мавп, екзотичних метеликів, купу різних рептилій. Окрім цього нам зустрічалися крокодили і отруйні змії, але підходити до них ми не ризикнули", - повідомив спорсмен.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Верспаковскіс провів відпустку в С"єрра-Леоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути