Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2015 15:26

Велогонщик Армстронг попросив подругу взяти на себе провину за ДТП

Велогонщик Армстронг попросив подругу взяти на себе провину за ДТП
Фото: afp.com

Колишній американський велогонщик Ленс Армстронг потрапив у ДТП на своєму автомобілі і залишив місце події до приїзду поліції, попросивши подругу взяти провину на себе.

Інцидент стався ще 28 грудня 2014 року в Колорадо. Армстронг не впорався з керуванням на засипаній снігом дорозі і протаранив два припаркованих автомобілі. Після цього він зник з місця події, попросивши подругу Анну Хансен приїхати і заявити, що це вона потрапила в аварію.

Хансен погодилася, оскільки пара хотіла уникнути розповсюдження інформації в ЗМІ. Проте пізніше жінка зізналася в скоєному.

Тепер з Хансен зняті всі звинувачення. Армстронгу загрожує до 90 днів тюремного ув'язнення за перевищення швидкості і залишення місця ДТП.

У 2012 році Армстронг за підсумками розслідування Американського антидопінгового агентства був викритий у використанні заборонених препаратів. Після того, як американець зізнався у вживанні допінгу, всі результати спортсмена, починаючи з 1998 року, були анульовані (включаючи перемоги на "Тур де Франс" у 1999-2005 роках). Самого ж Армстронга довічно дискваліфікували.

Зараз ви читаєте новину «Велогонщик Армстронг попросив подругу взяти на себе провину за ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути