понеділок, 12 червня 2017 12:55

"Велике дякую Львову за два прекрасні роки" - Срна

"Велике дякую Львову за два прекрасні роки" - Срна
Даріо Срна: "Поразка від "Янг Бойз" обернулася для нас великою перемогою"

Захисник "Шахтаря" Даріо Срна оцінив виступ команди в єврокубках.

"Чудовий сезон! Навіть поразка від "Янг Бойз" обернулося для нас великою перемогою. Якби не той матч, можливо, ми грали б по-іншому. А в цьому випадку знали, що більше немає права на помилку і місця для поганих результатів.

Ліга Європи пройшла відмінно: ми взяли гору у всіх зустрічах, ставши найкращою командою групового раунду. З "Сельтою" першу гру провели добре, друга теж була непогана, однак несправедливий пенальті вплинув на результат. В цілому сезон вважаю дуже успішним".

Минулого сезону "Шахтар" шість разів зустрічався з "Динамо".

"Всі вони емоційні, кожен з них - битва. Це "Шахтар" - "Динамо"! На трибунах в Харкові і Києві були присутні багато уболівальників. Зазначу приємну атмосферу: в нинішньому році не було ніяких скандалів між гравцями, а це великий плюс.

Спортивний конфлікт повинен бути винятково на полі і тільки в хорошому, футбольному сенсі. В цьому плані сезон пройшов дуже добре.

Ще раз хочу сказати велике дякую Львову за два прекрасні роки. Ми взяли там Кубок України і Суперкубок, грали у півфіналі Ліги Європи.

Ми вперше в історії привезли до Львова Лігу чемпіонів, і в єврокубках у нас завжди була хороша підтримка. На жаль, в чемпіонаті приходило не так багато глядачів. Нам не вистачало емоцій, і було важко психологічно налаштовуватися.

Тому клуб прийняв рішення про переїзд до Харкова. Там більше наших уболівальників, і це показує кожна гра: на трибунах п'ять, сім, п'ятнадцять тисяч чоловік. На фінал Кубка України дуже багато вболівальників приїхали з Донецька, серед них було чимало моїх друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Срна став найкращим гравцем прем'єр-ліги за версією аналітиків

Приємно знову бачити донеччан! Я їм казав і завжди повторюватиму, що вони - наші герої. Обіцяв зробити все, щоб вони пишалися клубом. Потрібно тільки терпіти і чекати, коли "Шахтар" повернеться на "Донбас Арену".

Нас дуже добре прийняли в Харкові, і ми піднесли місту гідний подарунок - восени тут теж вперше в історії пройде Ліга чемпіонів.

Я сподіваюся, уболівальники поважатимуть це і підтримають нас у всіх матчах єврокубків і чемпіонату. Упевнений, разом із заповненими трибунами ми станемо ще сильнішими", - сказав Срна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після відходу Луческу були три кандидати" - Палкін

Цього сезону "Шахтар" виграв чемпіонат і Кубок України.

Зараз ви читаєте новину «"Велике дякую Львову за два прекрасні роки" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути