пʼятниця, 05 грудня 2008 14:32

Ванкувер вже готовий прийняти Олімпійські ігри

Так прокоментував свої враження від візиту до канадського Ванкувера перший віце-президент НОК України Володимир Бринзак.

За його словами, вже навесні усі будівельні роботи завершаться та столиця XXI зимових Олімпійських ігор буде повністю готова прийняти спортсменів.

"Місто вже живе в очікуванні Ігор. Нам вдалося оглянути лижні траси, біатлонні стрільбища, трампліни, які відповідають усім міжнародним стандартам і вражають своєю красою", - зазначив Володимир Бринзак.

Робоча група також відвідала і майбутні Олімпійські селища, яких у Ванкувері буде два, наразі там завершуються будівельні роботи.

Під час візиту відбулась зустріч делегації НОК з українською діаспорою, яка пообіцяла всіляку підтримку, а також запропонувала розмістити у своїй будівлі Український олімпійський дім.

Перший віце-президент НОК України Володимир Бринзак та начальник Управління розвитку національного олімпійського руху НОК Мирослав Грабовецький під час візиту мали конструктивну бесіду з представниками різних підрозділів Ванкуверського Оргкомітету змагань (ВАНОК) щодо організаційних питань перебування Олімпійської збірної України на Іграх.

Вже у лютому у Ванкувері відбудеться засідання шефів місій Національних олімпійських комітетів, де буде надана детальна інформація для їх подальшої роботи.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Ванкувер вже готовий прийняти Олімпійські ігри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути