понеділок, 14 січня 2013 16:58

У "Таврії" не хочуть говорити про Прохорова

У "Таврії" не хочуть говорити про Прохорова
Михайла Прохорова сватають у "Таврію" ФОТО: ohranka.com

У сімферопольській "Таврії" відмовилися коментувати інформацію про можливий продаж клубу російському політику і мільярдерові Михайлу Прохорову.

Зокрема, на прохання підтвердити або спростувати інформацію про можливу зміну власника клубу, керівник служби зі зв'язків з громадськістю спортивного клубу Олександр Риженко зазначив: "Ми не будемо коментувати цю інформацію, оскільки не вважаємо за доцільне коментувати чутки", повідомляє Кримське інформаційне агентство.

Нагадаємо, на початку року в українських ЗМІ з'явилася інформація, що у "Таврії" виникли серйозні проблеми з фінансуванням через те, що головний спонсор команди Дмитро Фірташ більше не зацікавлений надавати фінансову підтримку клубу. У зв'язку з цим, президент "Таврії" Сергій Куніцин вирішив шукати нового власника серед російських бізнесменів.

Непрямим підтвердженням фінансових проблем в клубі стала інформація про скасування запланованих тренувальних зборів в ОАЕ та Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «У "Таврії" не хочуть говорити про Прохорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути