Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 16:46

Три "українця" зіграють на Кубку африканських націй

Три "українця" зіграють на Кубку африканських націй
"Динамо" втратило Брауна Ідейє ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Своїх представників на головний турнір Африки делегують "Динамо", "Дніпро" і "Таврія".

19 січня в ПАР стартує 29-й Кубок африканських націй - головне змагання Африки, яким так незадоволені в Європі, адже терміни його проведення збігаються з проведенням чемпіонатів головних європейських чемпіонатів і підготовкою до матчів єврокубків.

Цього року традиційно будуть представлені на КАН-2013 і українські клуби, які нерідко звертають свій погляд для підсилення на африканський континент.

Головною втратою київського "Динамо" у підготовці до матчів Ліги Європи з французьким "Бордо" стане відсутність нападника Брауна Ідейє, який потрапив в остаточну заявку збірної Нігерії.

Менш болючим стане виклик у збірну Гани півзахисники "Дніпра" Дерека Боатенга. По-перше, футболіст востаннє зіграв за "Дніпро" ще в серпні, а по-друге, він у кроці від переходу в англійський "Фулхем". Інший ганський легіонер "Дніпра" Самуель Інкум не потрапив в остаточну заявку своєї збірної.

Ще одним гравцем української Прем'єр-ліги, який зіграє на КАН-2013, став захисник сімферопольської "Таврії" Аніс Буссаїді.

Відзначимо, що команди з українськими гравця потрапили в різні групи КАН-2013, тому українські дербі на просторах Африки ми зможемо побачити не раніше чвертьфіналів.

Зараз ви читаєте новину «Три "українця" зіграють на Кубку африканських націй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути