Ексклюзиви
понеділок, 22 червня 2009 17:05

В Аргентині після матчу затрелили двох вболівальників

В Аргентині після матчу затрелили двох вболівальників

Уболівальники аргентинського футбольного клубу "Уракан" з Буенос-Айреса після матчу чемпіонату країни влаштували бійку, в результаті якої загинули щонайменше дві люди, а ще четверо отримали різні поранення. Двоє уболівальників госпіталізовано з переломами ніг, повідомляє аргентинське інтернет-видання Infobae. Про долю ще двох поранених фанатів не повідомляється.

Двоє уболівальників госпіталізовано з переломами ніг

Бійка між фанатами почалася після матчу з командою "Арсенал" з передмістя Авельянеди Саранді. Зустріч завершилася перемогою "Уракана" з рахунком 3:0. Згідно свідченням свідків, яких затримала поліція, фанати клубу з Буенос-Айреса почали битися між собою врукопашну ще на стадіоні.

Після гри сутички продовжилися за межами спортивної арени, причому в бійці фанати використовували вогнепальну і холодну зброю. Уболівальники "Арсеналу" у сутичку залучені не були.

Обом загиблим було близько 30 років. Фанати померли від вогнепальних поранень. Один помер на місці від поранення в груди, а другий з двома пораненнями (в груди і в живіт) був доставлений в лікарню, де пізніше помер.

Завдяки успіху в матчі з "Арсеналом" "Уракан", який не вважався фаворитом першості країни, наблизився до перемоги у весняному чемпіонаті Аргентини (Клаусуре). За тур до кінця Клаусури "Уракан" з 38 очками лідирує в турнірі. На другому місці - "Велес Сарсфілд", в активі якого 37 очок. Переможець турніру визначиться в особистій зустрічі "Уракана" і "Велеса" в останньому турі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині після матчу затрелили двох вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути