четвер, 28 травня 2009 10:22

Фанів "Барселони" розганяли гумовими кулями

Іспанська поліція застосувала гумові кулі проти фанатів "Барселони", які влаштували безлади в центрі каталонської столиці з нагоди перемоги їхньої команди у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА над англійським "Манчестер Юнайтед" (2:0). Поліцейські затримали більше 40 уболівальників.

За даними поліції, всього в центрі Барселони зібралися приблизно 100 тисяч чоловік. Деякі фанати спорудили барикади, почали кидати пляшки і каміння в поліцейських, і охоронці правопорядку для розгону натовпу застосували гумові кулі.


Уболівальники підпалювали сміттєві контейнери, розбивали вікна та світлофори.

Як відзначає Reuters з посиланням на слова очевидців, декілька людей отримали травми і були відправлені до лікарень на машинах "швидкої допомоги". Скільки саме уболівальників були травмовані, не уточнюється.

Два тижні тому поліція затримала в центрі Барселони 45 уболівальників, які відзначали перемогу каталонського клубу у фіналі Кубка Іспанії над "Атлетіком" з Більбао.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фанів "Барселони" розганяли гумовими кулями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути