четвер, 14 травня 2009 14:15

Вболівальник "Барселони" втопився під час святкування перемоги

Вболівальник "Барселони" втопився під час святкування перемоги

Вболівальник іспанського футбольного клубу "Барселона" потонув під час святкування перемоги команди у фіналі Кубка країни. За інформацією поліції міста Жирона, 35-річний житель міста впав в річку Оньяр і потонув. "Барселона" виграла Кубок Іспанії пізно увечері 13 травня, перемігши у фіналі "Атлетик" з Більбао (4:1).

Святкування перемоги команди в Барселоні закінчилося безладами. В центрі міста зібралося приблизно 40 тисяч уболівальників, і близько 300 з них почали закидати поліцейські машини пляшками, банками та іншими предметами.

"Барселона" може достроково виграти чемпіонат Іспанії

Незабаром фанати почали закидати інших уболівальників, після чого поліція спробувала зупинити безлади. В результаті постраждали 109 чоловік, зокрема 39 офіцерів поліції. Серйозних травм ніхто не отримав.

Перемога в Кубку Іспанії стала першим серйозним успіхом "Барселони" з 2006 року. У найближчу суботу команда може достроково виграти чемпіонат Іспанії, якщо набере хоч би одне очко у виїзному матчі з "Мальоркою". За три тури до кінця чемпіонату "Барселона" випереджає "Реал", який йде на другому місці, на вісім очок.

27 травня "Барселона" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів з англійським "Манчестер Юнайтед". Відзначимо, що жодній іспанській команді не вдавалося виграти чемпіонат Іспанії, Кубок країни і Кубок європейських чемпіонів в один сезон.

За матеріалами lenta.ru, AFP

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Барселони" втопився під час святкування перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути