пʼятниця, 09 липня 2010 16:54

Уругвайське подружжя хоче назвати доньку Вувузелою

Уругвайське подружжя хоче назвати доньку Вувузелою

Уругвайська пара подала до реєстраційних органів заяву з проханням дозволити назвати новонароджену дочку Марія Вувузела - на честь південноафриканського музичного інструменту, який отримав популярність у вболівальників на чемпіонаті світу 2010 року з футболу. Про це пише аргентинське видання Diario Show.

Заяву прийнято до розгляду, проте поки неясно, чи буде прохання задоволено. В Уругваї діє закон, за яким дітей заборонено називати екстравагантними, смішними або безглуздими іменами.

Ряд подружніх пар в Уругваї також назвав своїх дітей на честь національної збірної, яка на ЧС-2010 дійшла до півфіналу. Наприклад, дочок називали Вікторія Селесте, Марія Селесте або просто Селесте ("Селесте" - блакитний - прізвисько збірної Уругваю, яка грає у формі небесного кольору).

10 липня збірна Уругваю візьме участь у матчі за бронзові медалі ЧС-2010. Суперником уругвайців в цій зустрічі буде команда Німеччини.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Уругвайське подружжя хоче назвати доньку Вувузелою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути