середа, 07 липня 2010 14:30

Дві жінки використовували вувузели для збуту наркотиків

Дві жінки використовували вувузели для збуту наркотиків

Поліція Перу затримала двох жінок, які продавали марихуану, ховаючи її в вувузелах - дудках, що користуються популярністю на чемпіонаті світу з футболу в ПАР. У вівторок, 6 липня, перуанки торгували наркотиками близько однієї зі шкіл Ліми, намагаючись збути сто маленьких упаковок марихуани, повідомляє Reuters.

Збірна Перу не пробилася у фінальну частину чемпіонату світу з футболу 2010 року, але вувузели отримали в цій країні широке поширення. Як відзначає Reuters, під час трансляцій матчів ЧС-2010 у громадських місцях перуанці підтримують південноамериканські команди, використовуючи вувузели.

На початку чемпіонату світу організатори турніру отримували скарги на вувузели від уболівальників, футболістів і телекомпаній, які транслюють матчі. Незважаючи на це оргкомітет ЧС-2010 відмовився забороняти популярні дудки, і це рішення підтримав президент ФІФА Зепп Блаттер.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Дві жінки використовували вувузели для збуту наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути