пʼятниця, 25 червня 2010 15:25

Вболівальник побив поліцейського вувузелою

Вболівальник побив поліцейського вувузелою

П"яний німецький вболівальник серйозно побив поліцейського вувузелою після перемоги своєї національної збірної над командою Гани (1:0) на чемпіонаті світу в ПАР. Інцидент стався в ніч на четвер у місті Дінслакен на північ від Дуйсбурга, повідомляє Thelocal.de.

Святкувати перемогу на вулиці міста вийшли близько 1500 людей. 20-річний фанат несподівано напав з цієї дудкою на поліцейського, який регулював рух, і завдав йому кілька ударів. З серйозними травмами голови поліцейський був госпіталізований. Злочинець же був затриманий перехожими.

Тим часом, польська профспілка "Солідарність" збирається закупити для своїх акцій протесту вувузели - пластмасові дудки, що використовуються вболівальниками на чемпіонаті світу з футболу в Південній Африці.

Як повідомляє радіо "Свобода" з посиланням на польську пресу, лідери "Солідарності" - колись найбільшої профспілки Польщі, який очолював антикомуністичну боротьбу, - вважають, що вувузели допоможуть зробити більш гучними заплановані на осінь акції соціального протесту. Тим самим до демонстрацій буде привернута загальна увага.

На думку представників "Солідарності", для 10-тисячної акції вистачить двохсот-трьохсот південноафриканських дудок.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник побив поліцейського вувузелою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути