неділя, 20 червня 2010 12:59

Вувузела травмувала вболівальницю збірної ПАР

Вувузела травмувала вболівальницю збірної ПАР

Вболівальниця збірної ПАР отримала травму голосових зв'язок через використання вувузел - місцевої дудки, популярної на чемпіонаті світу з футболу.

Івонн Майер, яка проживає в Кейптауні, пошкодила зв'язки в перший день ЧС-2010, коли збірна ПАР зустрічалася з командою Мексики, повідомляє AFP.

За словами Майер, вона почала дути у вувузелу в ході імпровізованого змагання вболівальників на вулицях Кейптауна. Відчувши біль у горлі, вона подумала, що застудилася, але пізніше пішла до лікаря, і той сказав їй, що причиною травми голосових зв'язок стала вувузела.

Майер додала, що вона одужала до понеділка, 14 червня. За словами вболівальниці, її лікарю вся ця ситуація здалася кумедною, так як раніше вувузела не ставала причиною травми. Майер додала, що поки вона побоюється знову грати на місцевій дудці.

З початку чемпіонату світу організатори отримали багато скарг на вувузели від уболівальників, футболістів і телекомпаній, які транслюють матчі турніру. Проте оргкомітет ЧС-2010 відмовився вводити заборону на вувузели, і президент ФІФА Зепп Блаттер підтримав це рішення.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вувузела травмувала вболівальницю збірної ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути