неділя, 13 квітня 2008 14:18

Ульріх відбудеться штрафом за застосування допінгу

Кримінальна справа, заведена на німецького велогонщика Яна Ульріха у зв"язку з вживанням допінгу, буде закрита найближчим часом. Це повинно відбутися після того, як переможець Тур-де-Франс 1997-го року виплатить штраф у розмірі 250 тисяч євро.

Не виключено, що Ульріху доведеться з"явитися в суд, оскільки експерт з Гейдельберга Вернер Франке стверджує, що за допінг Ульріх виплатив скандальному іспанському лікарю Фуентесу 35 тисяч євро. І хоча адвокати Ульріха добилися того, що суд тимчасово заборонив Франке робити заяви, що компрометують його клієнта, експерт має намір прояснити цю ситуацію в суді, для слухань в якому намагається отримати як свідка самого Фуентеса.

Після виплати Ульріхом штрафу він знов вважатиметься чесною і ні в чому не винною людиною. Подібна система штрафів в обмін на припинення кримінальних справ широко практикується німецькою системою юстиції.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Ульріх відбудеться штрафом за застосування допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути