вівторок, 02 грудня 2008 12:52

Українці самі спроектують аеровокзал "Львів"

Українці самі спроектують аеровокзал "Львів"
Готувати проектну документацію на будівництво аеровокзалу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" буде українська компанія з іноземними інвестиціями "Тебодін Україна", яка надала найбільш привабливі пропозиції по ціні, строку виконання робіт - до 6 місяців, та досвідом практичного впровадження аналогічних проектів, повідомляє zaxid.net.

Таке рішення було прийнято 1 грудня на засіданні тендерного комітету із закупівлі робіт з виготовлення проектної документації на будівництво аеровокзалу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" за кошти Державного бюджету.

У відкритому засіданні тендерного комітету взяли участь представники Львівської ОДА, Львівської міської ради та Мінтрансзв"язку.

Відбувся остаточний розгляд пропозицій чотирьох компаній з семи, які пройшли кваліфікаційний відбір та були допущені до процедури оцінювання тендерних пропозицій.

З чотирьох претендентів на переможця конкурсу дві компанії були резиденти України, інші дві - з Чеської Республіки та Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Українці самі спроектують аеровокзал "Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути