вівторок, 15 липня 2008 11:25

Уболівальники "Марселя" зібрали 30 мільйонів євро на покупку Дрогба

Уболівальники французького клубу "Марсель", які минулого тижня почали збір коштів на покупку форварда "Челсі" Дідьє Дрогба, зібрали вже більше 30 мільйонів євро. Ця сума вказана на сайті, де будь-який охочий може віртуально внести гроші (не більше 200 євро).

У понеділок на сайті була вказана сума в 1 мільйон 451 тисячу євро, але менш ніж за добу вона зросла до 30 мільйонів і 754 тисяч. Кореспондент Lenta.Ru, заповнивши поле "ім"я" довільним набором букв, вніс на покупку Дрогба один євро, і загальна сума відразу ж збільшилася. Ніяких відомостей про себе повідомляти не потрібно було.

Раніше організатори акції "Дрогбафон" стверджували, що їхня головна мета - привернути увагу керівництва "Марселя". Президент клубу Папе Діуф признався, що ініціатива уболівальників його приємно здивувала. Проте він зазначив, що навіть якщо фанатам вдасться зібрати необхідну суму на покупку Дрогба, перехід івуарійського форварда навряд чи буде можливий, оскільки у "Марселя" немає можливості виплачувати гравцеві зарплату, зіставну з тією, що він отримує в "Челсі".

Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Марселя" зібрали 30 мільйонів євро на покупку Дрогба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути