неділя, 28 березня 2010 10:38

У Ванкувері розпродають олімпійський сніг

У Ванкувері розпродають олімпійський сніг

У Ванкувері почався розпродаж обладнання, одягу, витратних матеріалів, які залишилися у організаторів після проведення Олімпійських ігор і Паралімпіади. У приміщенні складу в передмісті Ванкуверу виставлені телевізори з плоским екраном, шкіряні дивани, меблі, офісне обладнання, товари з олімпійською символікою. За 5 доларів можна придбати коробку купленого для Ігор штучного снігу, а за 12 - лопату для його розчищення.

"Не на всіх предметах є олімпійська емблема, проте всі вони так чи інакше пов"язані з проведенням Олімпійських Ігор і тому привертають покупців", - пояснив керівник відділу активів і повернення власності при уряді провінції Британська Колумбія Грем Данко.

Оскільки уряд провінції купував товари для Олімпіади за ринковими цінами, пояснив він, то й продати їх можна за "справедливою ціною", в тому числі і через Інтернет-аукціон.

Частина техніки і меблів, надана Оргкомітету, наприклад машини, що надійшли від корпорації General motors й матраци для номерів в Олімпійському селищі, не будуть виставлені на продаж і повернуться до первинного власника. Машини будуть продані в Канаді та США через автосалони, а матраци почистять і передадуть безкоштовно у притулки для бездомних.

Медичне обладнання та приблизно 900 кілограмів медикаментів, які залишилися невикористаними у дні Олімпіади, будуть передані в якості допомоги постраждалим від землетрусу на Гаїті.

Вести

Зараз ви читаєте новину «У Ванкувері розпродають олімпійський сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути