пʼятниця, 26 березня 2010 12:37

Муха залетіла в рот російській фігуристці під час танцю

Муха залетіла в рот російській фігуристці під час танцю

Російська фігуристка Яна Хохлова, яка виступає у танцях на льоду в парі з Сергієм Новицьким, розповіла, що під час виступу на чемпіонаті світу в Турині їй в рот потрапила муха. За словами спортсменки, це відбулося 25 березня під час виконання оригінального танцю в льодовому палаці "Палавела", пише видання "Советский спорт".

Хохлова зазначила, що вона не знає, звідки в льодовому палаці могла взятися муха. За оригінальний танець російський дует отримав дев"яту суму балів (54,28) і за підсумками двох видів програми опустився з п"ятого на шосте місце (сума балів за два танці - 91,98).

Намагаючись пояснити невдалий виступ, Хохлова жартома сказала, що у неї, напевно, криві ноги. Як відзначає "Советский спорт", російська танцювальна пара зірвала доріжку кроків по колу через помилку Хохлової. Росіянка визнала, що шансів на медаль чемпіонату світу у неї і Новицького не залишилося.

Після обов"язкового і оригінального танцю перше місце займають олімпійські чемпіони Ванкувера канадці Тесса Вірту і Скотт Мойр (114,40 бала). Довільний танець фігуристи покажуть увечері 26 березня. У заявочному протоколі на офіційному сайті Міжнародного союзу ковзанярів (ISU) зазначено, що Хохлова і Новицький знялися зі змагань.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Муха залетіла в рот російській фігуристці під час танцю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути