вівторок, 10 серпня 2010 17:55

"У першому матчі з "Аяксом" головне не пропустити" - Михалик

"У першому матчі з "Аяксом" головне не пропустити" - Михалик
Матч 5-го туру Прем"єр-ліги України "Динамо" - "Металург" (Донецьк) проходив при температурі повітря +35 градусів. Розпочинався він о 20:15. Нагадаємо, кияни святкували перемогу завдяки голу капітана Андрія Шевченка у другому таймі.

"Результатом матчу не дуже задоволений, а щодо гри, до було дуже спекотно, - каже після гри "Gazeta.ua" захисник Тарас Михалик, - Важко грати у таку погоду. Але нічого, головне, що ми виграли."

Матч з "Металургом" став дебютним для македонського захисника Горана Попова.

"Йому важко було грати, адже він вийшов на поле після травми. Побачимо, як воно буде далі."

Щоб пробитися у груповий етап Ліги чемпіонів "Динамо" має подолати голландський бар"єр в особі "Аякса". Наставник команди Мартін Йол та голкіпер Мартін Стекеленбург в один голос заявили, що кияни – це "найгірший варіант з усі можливих".

"Вважаю, що "Аякс" - хороша команда. Так само як і "Динамо". Можливо цим і викликана їхня реакція. У нас всі варіанти були важкі. Хоча з усіма можна і потрібно грати. Не можна говорити, що нам випала команда, з якою неможливо грати. При будь-яких розкладах, мета у нас одна – виграти. Якщо ми не будемо вигравати, то нам немає чого робити у Лізі чемпіонів."

У складі амстердамців виділяється грізний голеадор та один з героїв ЧС-2010 Луїс Суарес.

"В "Аякса" хороший підбір виконавців, потрібно за всіма дивитися. Будемо грати і старатися перемагати. У першому матчі головне не пропустити (пройде 17 серпня у Києві). Треба забити, але ще раз повторюсь, дуже важливо зберегти свої ворота сухими."

Раніше Михалик розповідав, що зайнявся вивченням португальської мови.

"Моя португальська на рівні нецензурних слів, - жартує Тарас, - Я не можу сказати, що я серйозно нею займаюсь, хочу вивчити кілька слів та виразів, які мені можуть знадобитися у спілкуванні з бразильцями. Бувають такі ігрові ситуації, коли краще використати португальську. До речі, Бетао досить непогано спілкується російською."

Зараз ви читаєте новину «"У першому матчі з "Аяксом" головне не пропустити" - Михалик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути