понеділок, 09 серпня 2010 19:02

"Я не знаю, яким складом приїдуть голландці" - Шевченко

"Я не знаю, яким складом приїдуть голландці" - Шевченко
Гол капітана "Динамо" Андрія Шевченка у ворота донецького "Металурга" приніс команді перемогу і три очки. Після 5-го туру кияни займають третє місце.

"Було дуже важко, - каже Андрій журналістам після гри з "металургами", - Команда зіграла дуже важливий матч Ліги чемпіонів (на виїзді кияни перемогли "Гент" - 3:1). У нас було дуже мало часу на відновлення, плюс важкий переліт. Втома дала про себе знати. Треба віддати належне донецькій команді. Вони грають у футбол, намагаються тримати м"яч, атакують. Нам протистояв непростий суперник. Нам було дуже важко відкрити рахунок. Наприкінці поєдинку ми зіграли дуже правильно тактично, намагались втримати рахунок."

Шевченко забив єдиний у матчі гол на 57-й хвилині.

"Після перерви тренер зробив кілька замін – я перейшов на лівий фланг. Газзаєв попросив точніше грати в атаці. Якщо б ми використали всі свої моменти, то результат матчу був би іншим. Нам бракувало точності. Враховуючи рівень суперника, рахунок по грі."

Шева (а також Мілевський і Михалик) отримали виклик у збірну на матч з Нідерландами. Після цього "Динамо" чекають поєдинки з "Ворсклою" у чемпіонаті та з "Аяксом" у Лізі чемпіонів.

"Не знаю як ми будемо все встигати (Сміється). Ми зобов"язані це зробити. У серпні дуже багато важливих матчів. Потрібно щоб футболісти показали максимальну концентрацію та самовіддачу. Якщо ми успішно зіграємо всі матчі, вийде дуже цікавий сезон."

За вихід у груповий етап найпрестижнішого клубного турніру Європи "Динамо" зіграє з "Аяксом". Перший матч пройде 17 серпня у Києві.

"Всі суперники сильні. Я думаю, не було б великої різниці, якби нам випав "Тоттенхем" чи якась інша команда. У нас є завдання – вихід у груповий етап Ліги чемпіонів. Нам потрібно зробити все, щоб його виконати."

11 серпня у Донецьку українці зіграють товариський матч з віце-чемпіоном світу. Нідерланди привезуть резервний склад.

"Я не знаю, яким складом приїдуть голландці. Для нас всі матчі важливі, навіть товариські. Головний тренер знає, кого він хоче викликати, кого хоче подивитися, а кому хоче дати пограти. Всі гравці зобов"язані приїжджати у збірну з великим бажання і грати".

Матч Україна - Нідерланди, який розпочнеться о 21:00, у прямому ефірі покаже "Інтер".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я не знаю, яким складом приїдуть голландці" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути