вівторок, 10 серпня 2010 10:01

Подивитися на "Динамо" - "Аякс" можна за 50 гривень

Подивитися на "Динамо" - "Аякс" можна за 50 гривень

У вівторок, 10 серпня, до кас стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського надійдуть у продаж квитки на матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" (Київ, Україна) - "Аякс" (Амстердам, Голландія).

До уваги вболівальників представлені квитки в ціновому діапазоні від 50 до 200 гривень (50, 100, 150 і 200 гривень залежно від обраного сектора). Каси стадіону по вулиці Грушевського, 3, біля входу на стадіон "Динамо", працюють щодня з 11:00 до 19:00.

Нагадаємо, що матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" - "Аякс" відбудеться 17-го серпня на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Початок о 21:45.

Матч-відповідь, в якій визначиться учасник групового турніру Ліги чемпіонів, буде проведений 25 серпня, в Амстердамі, на стадіоні "Амстердам Арена". Початок о 21:45 (час київський).

Здобувши мінімальну перемогу над донецьким "Металургом" в рамках 5-го туру, "Динамо" встановило абсолютний рекорд чемпіонатів України. "Біло-сині" не йдуть з поля стадіону ім. Валерія Лобановського без забитого м"яча вже в 40-ка матчах поспіль. Останній раз гостям вдалося зберегти свої ворота "на замку" 3 листопада 2007 року, коли харківський "Металіст" обіграв команду Йожефа Сабо (0:1).

Таким чином, "Динамо" також вдалося продовжити і дві свої домашні серії: перед рідними уболівальниками підопічні Валерія Газзаєва не втрачають очок у десяти поєдинках, а не програють - в 30-ти матчах поспіль.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Подивитися на "Динамо" - "Аякс" можна за 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути