вівторок, 18 червня 2019 16:01

У Макао команди забили 39 голів в одному матчі

У Макао команди забили 39 голів в одному матчі
Команди таким чином протестували проти рішення місцевої федерації відмовитися від матчу кваліфікації до Кубка світу 2020 в Катарі

Футболісти команд "Ка Ай" і "Ханг Сай" забили 39 голів під час матчу Кубка Макао. Зустріч завершилася з рахунком – 21:18 на користь "Ка Ай". Про це повідомляє Macau Daily Times.

Видання пише, що гравці навмисно пропускали голи від суперника, висловивши таким чином протест проти рішення місцевої федерації футболу не відправляти збірну на матч-відповідь кваліфікації Кубка світу-2022 проти Шрі-Ланки.

Збірна Макао мала грати матч-відповідь відбору проти Шрі-Ланки на виїзді. Однак Футбольна асоціація заборонила футболістам відправитися на виїзд із міркувань безпеки і зажадала провести поєдинок на нейтральній території.

Як відомо, нещодавно у Шрі-Ланці відбулися терористичні атаки, у результаті яких щонайменше 359 людей загинули та ще 521 особа зазнала поранень. Серед загиблих – 35 іноземців.

Футболісти збірної Макао заявили, що готові грати на Шрі-Ланці та повідомили, що не несуть відповідальність за рішення Футбольної асоціації країни. Капітан команди Ніколас Торрао звернувся до ФІФА і АФК з проханням перенести гру проти Шрі-Ланки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард збірної Уругваю забив розкішний гол на Копа Америка

Макао виграв перший матч вдома з рахунком 1:0. Поєдинок у відповідь на Шрі-Ланці мав відбутися 11 червня.

Зараз ви читаєте новину «У Макао команди забили 39 голів в одному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути