пʼятниця, 10 липня 2020 21:00

У боротьбі за друге місце УПЛ немає фаворита

У боротьбі за друге місце УПЛ немає фаворита
Олексію Михайличенку потрібно зайняти 2 місце в чемпіонаті. Фото: ФК "Динамо"

До закінчення УПЛ – три тури. Головна інтрига – хто посяде друге місце і отримає путівку до кваліфікації Ліги чемпіонів. Претенденти – "Десна", "Динамо" та "Зоря".

Найскладніший календар у "Десни". Їй грати вдома з "Шахтарем" та "Олександрією", а в останньому турі їхати до Запоріжжя на матч із "Зорею".

В "Динамо" ситуація простіше: виїзні "Олександрія" та "Колос", яким вже нічого не потрібно. Головна складність – поєдинок вдома проти "Зорі".

Підопічні Скрипника мають календар середньої ступені складності. Важлива гостьова гра проти "Динамо", непростий виїзд до "Колоса" та останній матч - вдома проти "Десни".

Три останні тури мають пройти у тижневому циклі - команди зіграють три поєдинки за сім днів. Велике значення матиме лава запасних. Фактор на користь "Динамо" та "Десни,найбільш вразлива – "Зоря".

Для "Десни" головною проблемою буде психологія. Команда має повірити у власні сили та зрозуміти - вона може стати другою, для цього потрібні три перемоги

Для "Десни" головною проблемою буде психологія. Команда має повірити у власні сили та зрозуміти - вона може стати другою, для цього потрібні три перемоги. В Чернігові зібрані досвідчені гравці, але вони не мали досвіду великих перемог, не перебували під таким тиском.

У "Динамо" бачиться найбільше шансів. Але від команди Олексія Михайличенка незрозуміло, чого чекати. Після рестарту сезону динамівці не пропустили тільки у матчі проти першолігового "Миная" в Кубку України. Кияни витратили багато емоцій у фіналі Кубку 8 липня, а 12-го їм грати в Олександрії.

У "Зорі" окремі гравці почали вирішувати своє майбутнє. Богдан Михайличенко вже підписав контакт із бельгійський "Андерлехтом" , а Євген Чеберко близький до переходу у ЛАСК. Богдан Лєднев в кінці сезону повернеться до "Динамо.

Тому фаворита у боротьбі за друге місце немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто довів "Ворсклу" до фіналу Кубку України


УПЛ 2019/20 закінчиться 19 липня



Зараз ви читаєте новину «У боротьбі за друге місце УПЛ немає фаворита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути