пʼятниця, 15 жовтня 2010 11:00

Турки пробачили Хіддінку поразку від Азербайджану

Турки пробачили Хіддінку поразку від Азербайджану
Головний тренер збірної Туреччини з футболу Гус Хіддінк зберіг свій пост, незважаючи на поразки від Азербайджану та Німеччини у відбірковому турнірі Євро-2012. За словами президента Федерації футболу Туреччини Махмута Озгенера, він як і раніше впевнений, що Хіддінк виведе збірну на чемпіонат Європи, пише видання "Советский спорт".

Після виїзних поразок від Німеччини (0:3) та Азербайджану (0:1) турецькі ЗМІ багато критикували Хіддінка. Зокрема, газети написали, що голландець заробляє від шести до восьми мільйонів євро на рік (за різними даними), а збірна Туреччини не показує хороших результатів.

14 жовтня депутати турецького парламенту зажадали викликати Хіддінка на одне із засідань, щоб той звітував про виконану роботу. Коли тренер може з'явитися в парламенті Туреччини, невідомо.

Хіддінк приступив до роботи з турецькою командою влітку 2010 року. На старті відбіркового турніру Євро-2012 турки перемогли Казахстан (3:0) і Бельгію (3:2), проте 8 і 12 жовтня зазнали поразки від Німеччини і Азербайджану. У відбірковій групі А збірна Туреччини з шістьма очками займає третє місце. У німців 12 очок після чотирьох ігор, у австрійців - сім після трьох.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Турки пробачили Хіддінку поразку від Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути