середа, 17 березня 2010 18:49

Хіддінк передасть збірну Росії земляку Адвокату

Хіддінк передасть збірну Росії земляку Адвокату

Після відставки Гуса Хіддінка з посту головного тренера національної збірної Росії з футболу цю посаду запропонують його співвітчизнику Діку Адвокату, стверджує газета "Спорт-Експрес". Про призначення Адвоката на новий пост може бути офіційно оголошено вже найближчим часом, уточнює джерело.

Голландський фахівець, у даний момент очолює збірну Бельгії і клуб з АЗ Алкмаар, добре знайомий новому керівникові Російського футбольного союзу Сергію Фурсенку по спільній роботі в "Зеніті". При тандемі Фурсенко-президент - Адвокат-головний тренер пітерський клуб став чемпіоном Росії, а також завоював Кубок УЄФА і Суперкубок Європи.

Саме Фурсенко був одним з головних ініціаторів запрошення "Маленького генерала" до "Зеніту" в 2006 році. Його кликали в нашу національну команду ще до того, як він очолив пітерський клуб, але це призначення не відбулося - не з вини голландця.

В даний час Адвокат зв"язаний договором зі збірною Бельгії, але з урахуванням прекрасних особистих відносин з Фурсенком може повернутися до Росії.

Що стосується Гуса Хіддінка, то він, нагадаємо, вже оформив стосунки з національною командою Туреччини, яку пообіцяв вивести на нові висоти.

За матеріалами Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк передасть збірну Росії земляку Адвокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути