пʼятниця, 05 березня 2010 10:51

Капелло відмовився очолити збірну Росії

Капелло відмовився очолити збірну Росії

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло відмовився прийняти пропозицію очолити національну команду Росії, яку залишив голландський фахівець Гус Хіддінк. Про це з посиланням на близькі до італійського тренера джерела пише Times.

За даними видання, Капелло провів дві зустрічі з президентом Російського футбольного союзу (РФС) Сергієм Фурсенком, який висловив надію на співпрацю з італійцем. Однак за підсумками переговорів наставник збірної Англії не виявив бажання працювати зі збірною Росії, підкресливши, що напередодні чемпіонату світу 2010 у ПАР він не має наміру обговорювати подібні перспективи.

Інформація про те, що Фабіо Капелло може стати головним тренером російської футбольної команди, з"явилася кілька днів тому. Видання "Советский спорт" написало, що Фурсенко познайомився з наставником збірної Англії і почав переговори з його представником з приводу роботи в Росії.

Контракт Капелло з Асоціацією футболу Англії (FA) закінчується після завершення ЧС-2010 у ПАР. Після цього сторони повинні будуть або переглянути умови договору, або припинити співпрацю. За деякими даними, італійський тренер може відмовитися від подальшої роботи в збірній Англії через конфлікт між гравцями національної команди.

Мова йде про суперечки між Джоном Террі та Вейном Бріджем. Футболісти перестали спілкуватися після того, як наприкінці 2009 року стало відомо про роман Террі з колишньої цивільною дружиною Бріджа Ванессою Перронсель. Скандал набрав широкого розголосу, Капелло був змушений позбавити Террі капітанської пов"язки збірної Англії, а Брідж відмовився виступати за команду.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Капелло відмовився очолити збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути