четвер, 04 березня 2010 08:29

На прощання збірна Росії подарувала Хіддінку нічию

На прощання збірна Росії подарувала Хіддінку нічию

Збірна Росії з футболу не змогла обіграти національну команду Угорщини в останньому матчі під керівництвом головного тренера Гуса Хіддінка. Зустріч, що пройшла 3 березня в угорському Дьйор, завершилася нічиєю 1:1.

Господарі поля першими відкрили рахунок. Під кінець першого тайму Вільмош Ванцак скористався подачею партнера по команді і забив м"яч у ворота Ігоря Акінфеєва. Зрівняти рахунок росіянам вдалося на 59-ій хвилині матчу.

Після подачі кутового у виконанні гравця "Арсеналу" Андрія Аршавіна шустрішим виявився його колега по англійській прем"єр-лізі Дініяр Білялетдінов, який виступає за "Евертон". Наприкінці зустрічі Росія залишилася в меншості - другу жовту картку отримав Ігор Денисов.

Цей товариський матч став останнім для Гуса Хіддінка на чолі збірної Росії. Голландський фахівець 30 червня припинить співпрацю з Російським футбольним союзом і з 1 серпня очолить збірну Туреччини. Керувати турецькою командою Хіддінк буде до 31 липня 2012 року.

Нагадаємо, збірну Росії Хіддінк очолив у 2006 році. Під його керівництвом російські футболісти вдало зіграли на чемпіонаті Європи 2008 року, завоювавши бронзові медалі європейської першості.

У листопаді 2009 року Росія програла Словенії у стикових матчах за право зіграти на чемпіонаті світу 2010 року в Південній Африці, після чого в ЗМІ з"явилися припущення про швидку відставку голландця з поста головного тренера російської збірної, а потім і про його нове місце роботи.

Угорщина - Росія - 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: 1:0 - Ванцак (39), 1:1 - Білялетдінов (59).

РОСІЯ: Акінфеєв (Габулов, 46), Анюков, Ігнашевич, Колодін (В. Березуцький, 83), Янбаєв, Сємак, Сємшов (Аршавін, 46), Зирянов, Білялетдінов (В. Бистров, 84), Денисов, Погребняк (Павлюченко, 46).

Вилучення: Денисов (89).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «На прощання збірна Росії подарувала Хіддінку нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути