Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2010 15:23

Хіддінк очолить збірну Туреччини

Хіддінк очолить збірну Туреччини

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк найближчим часом підпише контракт з командою Туреччини, повідомляє РИА Новости. Агентство посилається на турецькі видання Sabah і Fotomac, за інформацією яких Хіддінк прибуде до Туреччини 18 лютого, а вже наступного дня підпише угоду строком на три роки з можливістю пролонгації ще на один. Зарплата голландця повинна скласти 3 мільйони 750 тисячам євро на рік.

Раніше "Советский спорт" опублікував інтерв"ю з радником Хіддінка Кісом ван Ньювенхейзеном, який розповів про те, що голландський фахівець, швидше за все, буде вибирати між національними збірними Туреччини та Китаю. Крім того, він повідомив, що Хіддінку надходять пропозиції очолити одну з команд учасниць ЧС-2010. Особливо в послугах голландця зацікавлені Нігерія та Північна Корея.

Однак, за словами Ньювенхейзена, дозволити Хіддінку працювати з однією зі збірних на першості світу в ПАР може тільки Російський футбольний союз, контракт фахівця з яким закінчується влітку 2010 року.

Крім того, за газетою De Telegraaf, послугами Хіддінка в переддень світової першості цікавиться збірна Кот-д"Івуару. Головна ініціатива виходить від форварда івуарійців Дідьє Дрогба, знайомого з голландцем за лондонським "Челсі".

13 лютого 2010 Хіддінк повідомив, що не планує продовжувати контракт з РФС. Збірна Росії під його керівництвом виграла бронзу ЧЄ-2008 в Австрії та Швейцарії, проте не зуміла пробитися у фінальну частину ЧС-2010, поступившись за сумою двох стикових матчів команді Словенії.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк очолить збірну Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути