Ексклюзиви
субота, 13 лютого 2010 13:35

Хіддінк не готуватиме збірну Росії до Євро-2012

Хіддінк не готуватиме збірну Росії до Євро-2012

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк не буде продовжувати контракт з Російським футбольним союзом після закінчення терміну його дії влітку 2010 року. Про це сам Хіддінк написав у своїй колонці в газеті De Telegraaf, опублікованій 13 лютого. Тренер поки не уточнює, чим планує займатися надалі.

За словами Хіддінка, до рішення поступитися місцем головного тренера російської національної збірної комусь іншому він прийшов після "вельми доброзичливої" зустрічі з новим президентом РФС Сергієм Фурсенком, яка відбулася 4 лютого в Москві.

Наступного дня після зустрічі було оголошено лише про те, що Хіддінк вирішив до кінця відпрацювати контракт з РФС, хоча має право розірвати його у будь-який момент. При цьому згадувалося, що у голландського тренера є пропозиції від декількох клубів.

10 лютого міністр спорту, туризму і молодіжної політики Росії Віталій Мутко заявив, що у випадку, якщо Хіддінк не домовиться з РФС про продовження контракту, його місце може зайняти як іноземний фахівець, так і російський тренер.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк не готуватиме збірну Росії до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути